Companii

Sezonul de schi din acest an pus sub semnul întrebării: „Administratorii pârtiilor dacă vor vedea că nu există un grad mare de ocupare la hoteluri, vor fi mai precauţi în ceea ce priveşte pornirea tunurilor de zăpadă“

Anul acesta mulţi oameni care nu vor mai pleca în afara ţării pentru a-şi petrece vacanţa de iarnă vor avea de ales între a sta acasă sau a merge în staţiunile montane din ţară.

Anul acesta mulţi oameni care nu vor mai pleca în afara ţării pentru a-şi petrece vacanţa de iarnă vor avea de ales între a sta acasă sau a merge în staţiunile montane din ţară.

Autor: Miruna Diaconu

23.11.2020, 19:45 571

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România a purtat discuţii cu reprezentanţii mai multor primării din staţiunile montane pentru a elabora un plan de măsuri de siguranţă a turiştilor în staţiunile de schi.

Sezonul de schi din acest an stă sub semnul întrebării, în contextul în care lucrurile sunt destul de incerte în ceea ce priveşte sezonul de iarnă din acest an. Mulţi proprietari de hoteluri nu ştiu la ce să se aştepte nici în privinţa minivacanţei de 1 decembrie, dar nici de sărbătorile de iarnă din acest an, ţinând cont de restricţiile care sunt în vigoare pentru limitarea răspândirii virusului.

Evoluţia pandemiei în perioada urmă­toare va influenţa considerabil sezonul de iarnă din acest an şi va avea un impact semnificativ şi asupra hotelierilor din staţiunile montane, cât şi pentru admi­nistratorii pârtiilor de schi.

Totuşi, administratorii pârtiilor de schi sunt momentan în expectativă şi analizează evoluţia gradului de ocupare din hoteluri, care se aşteaptă anul acesta la multe rezervări de tip last minute, cât şi ca turiştii să vină direct la recepţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO