Companii

Sfârşitul unei ere. Magazinul Zara de la parterul Unirea Shopping Center din inima Bucureştiului a fost închis după 13 ani

Investiţia în magazinul Zara de la „kilometrul zero“ al Capitalei a fost, conform datelor ZF anterioare, de 10 milioane de euro.

Investiţia în magazinul Zara de la „kilometrul zero“ al Capitalei a fost, conform datelor ZF anterioare, de 10 milioane de euro.

Autor: Cristina Roşca

02.03.2022, 00:06 32455

Scăderea traficului pietonal şi declinul zonei ca urmare a închiderii mai multor magazine sunt motivele din spatele deciziei Astfel, încep să se vadă urmările pandemiei care a măcinat din interior mediul de business.

Magazinul Zara de la parterul centrului comercial Unirea Shopping Center din inima Bucureştiului a fost închis ca urmare a scăderii traficului pietonal din zonă şi implicit a vânzărilor.

Ziarul Financiar anunţa anul tre­cut că oficialii grupului Inditex, proprietarul Zara, analizează situaţia acestui magazin fanion după ce ultimii doi ani marcaţi de pandemia de COVID-19 au schimbat faţa industriei de modă şi au dus la mo­dificarea comportamentului de consum.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO