Companii

Shell, compania energetică multinaţinală, devine operaţională în România şi îşi stabileste sediul la Mindspace

Shell, compania energetică multinaţinală, devine...

Autor: Bogdan Alecu

26.05.2021, 15:36 4274

Shell revine în România şi merge într-un proiect de co-working din zona Dimitrie Pompeiu

După ce a anunţat intrarea pe piaţa din România, Shell mizează pentru noua echipă soluţiile de birouri flexibile oferite de Mindspace şi nu pentru birouri închiriate pe o perioadă de 5 sau 7 ani.

Pentru intrarea companiei pe piaţa din România, Shell a preluat 83 de birouri în Mindspace Business District, pe o perioadă de 2 ani. Mindspace devine astfel sediul central al companiei în România. Echipa Shell se va bucura de un spaţiu complet reamenajat care va acomoda nevoile noilor membri: o zonă privată cu acces dedicat şi o zonă privată de tip lounge, printre alte facilităţi dedicate exclusiv acestora.

„Este foarte important pentru noi să avem un spaţiu de lucru potrivit pentru echipa noastră. Mai ales în această perioadă, când distincţia dintre birou şi casă nu mai este atât de clară, iar sentimentul de apartenenţă la un loc este cu atât mai important. Ne simţim bine în noul nostru sediu, iar echipa Mindspace a luat în considerare toate nevoile noastre: localizare, design, securitate şi accesul la facilităţi. Simţim că noua noastră echipă, formată din 57 de angajaţi, vine cu plăcere la birou şi se bucură de suport pentru a-şi îndeplini misiunea de a oferi servicii de cea mai bună calitate pentru clienţii noştri de transport rutier comercial,” a spus Liliana Stănculeţ, Marketing Manager Shell România.

De asemenea, echipa Shell va avea acces la toate celelalte servicii oferite membrilor Mindspace, precum sălile de şedinţe, cabine telefonice pentru discuţii one-to-one, prânzuri sau cine de networking săptămânale şi evenimente speciale (organizate atât în locaţii, cât şi virtual), create special pentru comunitatea Mindspace.

„Suntem foarte încântaţi să-i primim pe cei de la Shell în comunitatea noastră. La Mindspace, experimentăm o creştere a cererii în ţările care au început să implementeze strategiile post-Covid şi credem că acelaşi lucru se va întâmpla şi în România. La nivel global, se aşteaptă o cerere tot mai mare pentru spaţii de lucru flexibile pe măsură ce companiile încep să caute soluţii care le oferă un nivel ridicat de flexibilitate şi angajamente pe termen scurt,” spune Yotam Alroy, co-fondator şi CBO Mindspace. „Pentru a veni în întâmpinarea nevoii de ultra-flexibilitate, am lansat recent seria de produse Hybrid, care oferă, la cerere, acces la abonamente de o zi, de mai multe zile, sau chiar la birouri hibride”, adaugă Alroy.

Mindspace a deschis prima sa locaţie din România în decembrie 2018, în clădirea de birouri Tower 1 din cadrul Globalworth Campus. În aprilie 2019, aceasta a fost urmată de cel de-al doilea spaţiu, Mindspace Victoriei, situat în Bucharest Tower Center. Membrii români ai Mindspace fac parte dintr-o comunitate globală de peste 15,000 de membri, în 31 de locaţii din 16 oraşe şi 7 ţări. Printre companiile care au ales Mindspace pentru echipele lor se numără Barclays, Samsung, Taboola, Yahoo, Expedia şi Microsoft.

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO