Companii

Shell îşi extinde echipa şi semnează un acord pe 2 ani pentru birouri în proiectul Mindspace Business District. Shell merge pe o variantă flexibilă, cu un spaţiu de co-working şi nu pe un contract de închiriere de 5-7 ani

Shell îşi extinde echipa şi semnează un acord pe 2...

Autor: Bogdan Alecu

27.05.2021, 00:05 394

♦ Shell merge pe o variantă flexibilă, cu un spaţiu de co-working şi nu pe un contract de închiriere de 5-7 ani.

Shell România, filiala locală a gigantului Shell are din nou o echipă pentru extinderea pe plan local, iar sediul companiei va fi pentru o perioadă de 2 ani în proiectul de co-working Mindspace Business District din Capitală, unde grupul a preluat 83 de birouri.

„(…) Simţim că noua noastră echipă, formată din 57 de angajaţi, vine cu plăcere la birou“, a spus Liliana Stănculeţ, marketing manager al Shell România.

Shell a fost primul gigant internaţional care a pariat pe retailul din carburanţi din România, dar în 2007 firma a decis să părăsească piaţa locală, staţiile fiind preluate de grupul petrolier maghiar MOL, devenit al treilea cel mai mare jucător din piaţa de profil.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO