Companii

Show-room de vitrine si bucatarii in Otopeni de un mil. $

03.11.2003, 00:00 40

Compania Maxigel din Ploiesti, importator de echipamente profesionale alimentare, va investi un milion de dolari intr-un show-room in Bucuresti, langa aeroportul Otopeni.
Cererea de echipamente pentru dotarea supermarketurilor, a hotelurilor si restaurantelor este intr-o crestere alerta ca urmare a investitiilor tot mai mari in astfel de obiective, apreciaza reprezentantii firmei.
"Deschiderea de noi supermarketuri si hypermarketuri, investitiile in hoteluri determina o crestere spectaculoasa a vanzarilor de echipamente, astfel ca anul acesta asteptam o cifra de afaceri in euro cu 30% mai mare decat anul trecut", spune Gabriela Florescu, director general al companiei.
Firma din Ploiesti vinde rafturi, vitrine frigorifice, carucioare, gondole pentru dotarea supermarketurilor si bucatarii profesionale pentru hoteluri, restaurante si baruri.
Maxigel este o afacere de familie, care a inceput in 1994 si anul trecut a avut o cifra de afaceri de 2,72 mil.euro. Daca previziunile conducerii se realizeaza, anul acesta vanzarile ar trebui sa fie de peste 3,5 mil.euro.
Compania are 60 de angajati care se ocupa in special cu punerea in functiune a echipamentelor, si service-ul acestora.
La sfarsitul anului trecut, compania a mai infiintat o divizie pentru vanzarea echipamentelor in sistem leasing si in rate.
Printre clientii cei mai importanti ai companiei Maxigel se numara hotelul Athenee Palace Hilton din Bucuresti, Ana Pan, divizia de patiserie a grupului Ana, supermarketurile Univers'All si La Fourmi.
Echipamentele sunt importate de la producatori din Italia si Germania precum Sufrigo, DGD, Unox, Berto's.




Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO