Companii

Sibiu, al şaselea oraş în care transportul public poate fi plătit pe telefon, printr-o aplicaţie dezvoltată de Banca Transilvania şi PTP Online

Sibiu, al şaselea oraş în care transportul public...

Autor: Roxana Rosu

12.11.2018, 14:07 225

Călătoriile cu transportul public din Sibiu pot fi plătite de astăzi pe telefon, prin intermediul aplicaţiei 24pay, în baza unei colaborări între Banca Transilvania şi PTP Online, această metodă de plată fiind introdusă anterior în Timişoara, Braşov, Iaşi, Arad şi Râmnicu Vâlcea.

În prezent, aproximativ 2 milioane de români pot plăti transportul în comun online. Aplicaţia a fost dezvoltată de compania PTP Online, membră a grupului de firme Ecco Group Development, iar plăţile pentru achiziţia biletelor sunt derulate prin soluţia de plată online cu cardul oferită de Banca Transilvania.

Banca Transilvania este cel mai mare grup financiar din România, organizat pe trei linii principale de business, respectiv retail, IMM şi Corporate. BT are aproape 500 de sedii şi 2,5 milioane de clienţi. Strategia sa este susţinută de acţionari internaţionali puternici, cum este Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare.

PTP Online face parte dintr-un grup de companii din Bucureşti care activează de peste 10 ani pe piaţa serviciilor de reîncărcare electronică, furnizând, de asemenea, servicii integrate de producţie hardware şi dezvoltare software cu aplicabilitate în mobile şi vending. La nivel de grup, cifra de afaceri în anul 2017 a fost de peste 30 milioane euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO