Companii

Siemens Energy vrea să aibă în România un centru de competenţe lider la nivel global în tehnologiile pentru energie: Am creat 450 de noi locuri de muncă. Creştem în continuare

Siemens Energy vrea să aibă în România un centru de...

Autor: Roxana Petrescu

28.10.2022, 09:48 445

Siemens Energy, una dintre cele mai importante companii de tehnologie în domeniul energiei, a recrutat deja 450 de ingineri români care se adaugă altor 200 de membri ai echipei iniţiale, fiind planificată o creştere suplimentară pentru perioada următoare.

„Cu un portofoliu larg de produse, soluţii şi servicii, Siemens Energy acoperă întreg lanţul valoric în domeniul energiei – de la generarea şi transportul de energie până la stocarea acesteia. Este important să atragem oameni alături de noi în această călătorie şi asta include crearea şi protejarea locurilor de muncă pe termen lung. Suntem foarte mândri că Siemens Energy dezvoltă un hub de competenţe aici, în România, cu 450 de noi locuri de muncă create deja până în prezent”, a declarat Petru Ruşeţ, managing director pe România în cadrul Siemens Energy.

În 2020, Siemens Energy s-a separat de Siemens AG pentru a deveni o companie independentă de tehnologie în domeniul energiei.

„Obiectivul nostru nostru este să devenim un centru de competenţe lider la nivel mondial pentru Siemens Energy.” Compania a închiriat 7.500 mp pentru următorii 10 ani într-o clădire a One Cotroceni Park, din Bucureşti, pentru noile birouri ale companiei din România.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO