Companii

Simona Cocoş, care conduce Zentiva România din 2009, primeşte un nou mandat, până în 2027

Simona Cocoş, care conduce Zentiva România din 2009,...

Autor: Roxana Rosu

24.03.2023, 10:22 314

Consiliul de Administraţie al producătorului de medicamente Zentiva SA a acordat Simonei Cocoş un nou mandat la conducerea operaţiunilor din România, până la 21 martie 2027.

Simona Cocoş, Preşedinte al Consiliului de Administraţie şi Director General companiei, conduce Zentiva România şi Republica Moldova din 2009, iar din 2018 coordonează operaţiunile tuturor entităţilor Grupului Zentiva din România.

„Sunt onorată să primesc un nou mandat la conducerea companiei în care am lucrat cea mai mare parte din carieră. Sunt recunoscătoare întregii echipe Zentiva şi sunt mândră de cultura companiei orientată către oameni. Mandatul meu este de a îndruma compania spre creştere într-un context economic şi de reglementare dificil, ajutând oamenii să aibă acces la medicamente moderne şi accesibile şi pe colegii noştri să îşi găsească satisfacţia şi împlinirea la locul de muncă. Voi continua să sprijin şi să pun în practică angajamentele de sustenabilitate ale Zentiva pentru un viitor mai sigur, mai sănătos şi mai durabil pentru toate generaţiile", a declarat Simona Cocoş.

În România, grupul Zentiva reuneşte companiile Zentiva S.A., Labormed-Pharma S.A. şi Labormed Pharma Trading S.R.L. (fostă Alvogen România S.R.L.), cu un portofoliu de 259 de mărci.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO