Companii

Skanska: Randamentul spaţiilor de birouri din Bucureşti ajunge la 7,5%. În Berlin este la jumătate

Skanska: Randamentul spaţiilor de birouri din Bucureşti...

Autor: Mediafax

01.09.2016, 00:03 530

Pieţele imobiliare de spaţii comerciale din România şi Ungaria înregistrează un flux de capital nou, ca urmare a unei importante diferenţe de randament în comparaţie cu pieţele vest-europene.

În prezent, randamentul spaţiilor de birouri prime, adică acele proiecte care sunt amplasate central, din Berlin este la un nivel foarte redus, de 3,85%, deşi produsele de acest tip din oraşele germane mari, precum Frankfurt, continuă să asigure profituri semnificative comparativ cu cele din Londra şi Paris, potrivit unor date raportate de compania de consultanţă imobiliară JLL.

„România şi Ungaria sunt două pieţe care oferă produse de calitate cu randamente extrem de atractive în materie de spaţii de birouri prime situate în capitalele celor două ţări. Astfel, randamentul în Bucureşti este de 7,5%, iar în Budapesta este de 6,75% - aproape de două ori mai mari comparativ cu cele din ţările vest-europene“, a spus Adrian Karczewicz, head of divestments CEE în cadrul Skanska Commercial Development Europe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO