Companii

Sky Tower, cea mai înaltă clădire de birouri din România, a revenit pe pierderi după un singur an de profit de la inaugurare încoace

Sky Tower, cea mai înaltă clădire de birouri din România, a revenit pe pierderi după un singur an de profit de la inaugurare încoace

Autor: Alina-Elena Vasiliu

02.07.2020, 11:36 1088

Anul trecut, veniturile din chiriile plătite de companiile cu sediul în Sky Tower au ajuns la 46,9 milioane de lei, în creştere faţă de anul precedent.

Sky Tower Building, compania care deţine imobilul de birouri Sky Tower de lângă mallul Promenada din Bucureşti, a revenit pe pierdere în 2019, obţinând un rezultat negativ de aproape 7 milioane de lei, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe. De la inaugurarea clădirii, în 2012, până acum, doar un singur an a adus profit companiei, mai exact anul 2018.

Anul trecut, veniturile din chiriile plătite de companiile cu sediul în Sky Tower au ajuns la 46,9 milioane de lei, în creştere faţă de anul precedent. Printre chiriaşii din Sky Tower, deţinută de Raiffeisen Property, se numără Oracle, Raiffeisen Bank, APS Holding, AdsWizz, Tinmar, TSG, Estee Lauder, Nor Sky Casual Restaurant, Esilicon, Workspace Studio, IRIS, PRA, Gazprom, GMV, Panalpina, Embassy of the Republic of Korea.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO