Companii

Société Générale se uită la birourile Campus 6.3 care vor fi construite lângă Politehnică

Société Générale se uită la birourile Campus 6.3...

Autor: Bogdan Alecu

29.08.2019, 07:10 1327
Société Générale European Business Services, compania de servicii profesioniste a grupului financiar francez Société Générale, vrea să extindă biroul din Bucureşti şi analizează posibilitatea de a închiria între 8.000 şi 10.000 mp în clădirea Campus 6.3 a suedezilor de la Skanska, potrivit datelor din piaţă. Clădirea ce va fi gata în trimestrul al treilea din 2020 ar fi închiriată complet în cazul în care francezii ar semna, în condiţiile în care şi cei de la Microsoft închiriază cealaltă jumătate a clădirii, americanii analizând posibilitatea de a majora suprafaţa contractată.

Extinderea Société Générale în Campus 6.3 vine la trei luni de când francezii au reînnoit şi extins contractul cu Liviu Tudor din West Gate. În prezent în proiectul de birouri din Strada Preciziei lucrează circa 2.000 de angajaţi şi sunt la cea de-a şaptea extindere a birourilor pentru European Business Services. Mai mult, în mai grupul francez a extins cu 2.600 mp suprafaţa contractată şi ocupă acum o suprafaţă de 19.500 mp în West Gate printr-un contract valabil până în 2025.

În luna februarie a acestui an Liviu Tudor anunţa faptul că semnase deja cu chiriaşii existenţi o extindere a birourilor acestora în locul celor pe care Grupul Renault le va elibera. Spaţiile de birouri ale companiei Renault ocupau aproximativ trei etaje, situate în mai multe clădiri.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO