Companii

Societatea de avocaţi Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners fuzionează cu Dumitrescu Băjenaru Oancea, noua firmă urmând să aibă 65 avocaţi, dintre care 13 parteneri

Cosmin Vasile, ZRVP, şi Călin-Andrei Zamfirescu, DBO

Cosmin Vasile, ZRVP, şi Călin-Andrei Zamfirescu, DBO

Autor: Roxana Rosu

29.11.2019, 10:55 648

 

 

Societatea de avocaţi Zamfirescu Racoţi Vasile & Partners (ZRVP) a fuzionat cu firma Dumitrescu Băjenaru Oancea, activă pe piaţa locală din anul 2009, cei trei parteneri, Andrei Dumitrescu, Mihai Băjenaru şi Robert Oancea, urmând să intre în echipa de management a ZRVP ca parteneri.

Integrarea DBO va fi efectivă cu data de 1 ianuarie 2020. ZRVP va avea un număr de 65 avocaţi, dintre care 13 parteneri, precum şi 30 de angajaţi ai departamentelor de suport.

“Într-o piaţă intrată în epoca spin-off-urilor, ZRVP este singura firmă din topul avocaturii din România născută dintr-o fuziune. Suntem o şcoală de avocatură care de 24 ani a trăit şi s-a dezvoltat prin intermediul avocaţilor crescuţi în propria pepinieră şi am ajuns în punctul în care, pentru consolidarea capacităţii de a gestiona proiecte mari şi foarte mari, ne întărim şi din exterior. Începând cu 1 ianuarie 2020, DBO se va integra în ZRVP, rezultatul fiind o firmă de 65 de avocaţi, aptă să răspundă mai bine oricărei solicitări a clientelei şi provocărilor permanente ale pieţei. Sunt convins că viitorul va confirma justeţea acestui pas”, a declarat Cosmin Vasile, avocat asociat coordonator ZRVP.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO