Companii

Societatea de avocatură Noerr o cooptează pe Anca Mihăilescu în calitate de partener asociat şi coordonator al practicii de energie în cadrul biroului din Bucureşti

Societatea de avocatură Noerr o cooptează pe Anca...

Autor: Cristina Bellu

03.03.2022, 10:31 365

Societatea de avocatură independentă Noerr anunţă recrutarea Ancăi Mihăilescu în calitate de partener asociat şi coordonator al practicii de energie în cadrul biroului din Bucureşti.

Înainte de a se alătura Noerr, Anca Mihăilescu a dobândit experienţă în cadrul unor societăţi de avocatură locale şi internaţionale, devenind ulterior partener fondator al firmei de avocatură Ijdelea Mihăilescu  specializată în energie. Ea este, de asemenea, membru activ al Asociaţiei Internaţionale a Barourilor (IBA), unde ocupă funcţia de secretar/trezorier al Comitetului pentru petrol şi gaze.

"Mă bucur să mă alătur unei societăţi de avocatură internaţionale de talia Noerr, cu ambiţia de a contribui la poziţionarea Noerr ca furnizor de servicii complete de top în domeniul energiei şi infrastructurii şi de a fi în prima linie în ceea ce priveşte tranziţia energetică, cu provocările şi tranzacţiile interesante care vor urma", spune Anca Mihăilescu.

Cu o experienţă de peste 13 ani în domeniul energiei, inclusiv reglementările europene aferente, Anca Mihăilescu a fost implicată în unele dintre cele mai importante şi inovatoare proiecte de energie implementate în România în ultimul deceniu - acoperind toate segmentele industriei, de la proiecte din sfera electricităţii, energiei regenerabile, petrol şi gaze sau minerit, până la domenii inovatoare precum implementarea proiectelor de hidrogen.

Expertiza ei include asistenţă acordată unor corporaţii internaţionale, fonduri de capital privat şi instituţii publice cu privire la aspecte de reglementare în domeniul energiei, inclusiv elaborarea de proiecte legislative şi coordonarea mai multor transferuri de business din industria energiei, asistarea clienţilor în privatizări din domeniul minier şi dezvoltarea parcurilor eoliene şi solare.

"Suntem foarte încântaţi de faptul că Anca Mihăilescu se alătură echipei noastre din Bucureşti. Am câştigat un avocat excelent şi suntem încrezători că ea va contribui la dezvoltarea practicii noastre în domeniul energiei", spune Jörg K. Menzer, partener şi coordonator al biroului din Bucureşti.

Sub coordonarea Ancăi Mihăilescu se vor alătura echipei şi Ana-Maria Albu (avocat asociat) şi Diana Maria Bejenaru (avocat asociat). Ambii avocaţi au o experienţă semnificativă în domeniul energiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO