Companii

Sodexo România are o nouă conducere: Manuel Fernandez Amezaga devine CEO în locul lui Sven Marinus

Sodexo România are o nouă conducere: Manuel Fernandez...

Autor: Roxana Rosu

05.10.2020, 14:43 395

Sodexo România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală a tichetelor de masă, l-a numit pe Manuel Fernandez Amezaga în funcţia de CEO, începând cu data de 1 noiembrie, în locul Sven Marinus, manager care a coordonat procesul de digitalizare al tichetelor de servicii extra salariale oferite de companie în România.

Manuel Fernandez Amezaga are peste 20 de ani de experienţă internaţională, specializat în domeniul tehnologiilor pentru efectuarea plăţilor.

El s-a alăturat Sodexo în anul 2010 şi a ocupat poziţii de conducere în Spania şi Filipine, lucrând cu parteneri din sectorul privat şi guvernamental.

În perioada mandatului din Filipine, a condus compania în procesul de digitalizare, implementând numeroase soluţii fintech. Sven Marinus a fost numit CEO Sodexo Belgia şi Luxemburg.

„Este o mândrie să pot preda mandatul unui CEO vizionar ca Manuel Fernandez Amezaga. Este un manager cu o experienţă amplă în domeniul plăţilor şi utilizarea noilor tehnologii. Sunt convins că Sodexo România va continua să ofere clienţilor şi angajaţilor soluţii exemplare. Voi rămâne mereu aproape de România şi de echipa inimoasă Sodexo, mereu gata să dea tot ce are mai bun”, a declarat Sven Marinus, fostul CEO Sodexo Pass România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO