Companii

Sodexo: Tichetele de masă electronice vor funcţiona în paralel cu cele tipărite şi vor putea fi folosite mai mult de două bonuri pe zi

Autor: Octavian Calei

16.04.2014, 00:05 1176
Tichetele de masă electronice, oferite sub forma unui card alimentat de emitenţi, vor funcţiona în paralel cu sistemul celor tipărite pe hârtie, ambele beneficiind în continuare de o impozitare cu 16%. Noutatea constă în faptul că deşi valoarea tichetelor de masă nu s-a schimbat, prin card vor putea fi folosite mai mult de două bonuri valorice pe zi, a explicat Codruţa Pîşă, directorul financiar al firmei Sodexo România, prezentă marţi, 15 aprilie, la emisiunea ZF Live.
 
„Din practica curentă am observat că se pot folosi mai mult decât 2 tichete pe zi pentru că valoarea nominală a tichetelor de masă nu este suficient de mare pentru a acoperi suma necesară pentru plata unei mese“, a spus ea.
 
Invitata ZF Live a mai precizat că este interzis prin norme a se combina valoarea de pe card cu alte sume cum ar fi cele salariale şi că nu se pot scoate bani sau adăuga la valoarea care este transmisă pe card.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO