Companii

Soluţii de amenajare a biroului pentru a crea un spaţiu relaxant, creativ şi productiv

Soluţii de amenajare a biroului pentru a crea un spaţiu...
28.01.2020, 15:06 313

Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt - trei branduri americane de mobilier de lux - sunt prezente într-un magazin de 2.000 de metri pătraţi amplasat în centrul comercial Băneasa Shopping City din nordul Capitalei.

Sursă foto: https://selectdesign.ro/birouri-clasice-si-moderne-pentru-spatii-de-lucru-practice-si-cochete/

Biroul este unul dintre spaţiile în care ne petrecem cel mai mult timp, astfel că acest spaţiu trebuie să emane relaxare, creativitate, productivitate şi siguranţă.

„Alegerea biroului potrivit, care să răspundă necesităţilor tale, este o condiţie fără de care toate acestea nu pot fi bifate cu succes. Astfel, venim în întâmpinarea celor care au nevoie de ajutor cu birouri moderne şi clasice, opţiuni practice şi estetice în acelaşi timp, care îţi fac ziua de lucru mult mai uşoară”, spune Diana Şucu, antreprenoarea care în urmă cu aproximativ şase ani a adus pe piaţa locală trei branduri americane de mobilier de lux - Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt – pe care le operează sub umbrela Select Design by Diana Şucu. În 2018, businessul a ajuns la afaceri de 1,2 milioane de euro.

Cele trei branduri americane de lux pot fi găsite în cadrul showroom-ului Bernhardt Interiors, amplasat în centrul comercial Băneasa Shopping City.

„Găseşte-ţi muza interioară cu Buckley, un birou clasic cu accente moderne, datorită spaţiului special pentru tastatură şi a celui de cablare. Este realizat din furnir şi lemn de plop şi are inserţii din piele. De asemenea, biroul Avery are stil clasic şi toate facilităţile moderne. Este prevăzut cu un spaţiu special pentru tastatură şi patru sertare practice. Realizat din lemn de arţar, biroul este disponibil într-o selecţie largă de finisaje”, explică antreprenoarea.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO