Companii

SomProduct, retailer local de mobilă şi decoraţiuni pentru casă, deschide un showroom în proiectul ISHO din Timişoara, dezvoltat de Ovidiu Şandor

SomProduct, retailer local de mobilă şi decoraţiuni...

Autor: Roxana Rosu

21.03.2023, 10:04 1112

SomProduct, retailer local de mobilă şi decoraţiuni pentru casă, deschide un showroom în proiectul ISHO din Timişoara, dezvoltat de Mulberry Development, unde a închiriat un spaţiu de 1.100 metri pătraţi.

Acesta este primul showroom SomProduct din Timişoara şi cel de-al patrulea operat de companie la nivel national, după cele din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Braşov.

Tranzacţia a fost intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

“Încă de la început, am simţit că misiunea ISHO se potriveşte cu valorile pe care noi le promovăm. Un proiect sustenabil, bine realizat, care redefineşte centrul urban al Timişoarei, ISHO împărtăşeşte cu noi pasiunea pentru frumos, tehnologii inovative, lucruri calitative şi confortabile. Întotdeauna am ales cu grijă locurile pe care le transformăm în magazine pentru că ne place ca fiecare om să se simtă acasă atunci când ne calcă pragul”, a spus Sergiu Cadar, CEO Somproduct.

Retailerul are un portofoliul de peste 90.000 de articole, inclusiv mobilier şi decoraţiuni interioare, corpuri de iluminat, covoare, textile, electrocasnice, accesorii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO