Companii

Spălătoria ecologică Eco Clean din Bucureşti, afaceri de 15 mil. lei: Hotelurile şi spitalele aduceau 60% din business. Suntem încă departe de anul 2019

Antreprenori locali

Spălătoria ecologică Eco Clean din Bucureşti, afaceri...

Autor: Mirabela Tiron

11.04.2022, 18:40 165

Bazele afacerii au fost puse în 2000, în prezent Eco Clean are 12 unităţi în Bucureşti şi Ploieşti, deschise în centrele comerciale.

Spălătoria şi curăţătoria ecologică Eco Clean din Bucureşti, un business fondat în 2000 de către doi antreprenori români, a finalizat anul trecut cu afaceri  de 15,5 milioane de lei, faţă de 12,7 milioane de lei anul anterior, potrivit datelor publice.

„Suntem încă mult sub nivelul înregistrat în 2019 (18,6 mil. lei -n.red). Anul trecut a fost pro­vo­carea cu lipsa de clienţi iar anul acesta ne confruntăm cu pro­vocarea preţurilor care au explodat. Costurile cu uti­lităţile au crescut foarte mult, la fel şi preţurile la materiile prime. S-a scumpit totul, de la detergenţi la umeraşele pe care le folosim, încercăm să rezistăm pe piaţă“, a declarat pentru ZF Ion Darie Grigorescu, proprietarul companiei. Eco Clean este controlată de antreprenorii  Grigorescu Ion Darie (cu 50%) şi de Rădulescu Adrian Gheorghe (50%), potrivit datelor publice.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO