Companii

Spedition Transcontinental, o firmă de distribuţie din Hunedoara, a trecut pragul de 10 milioane de euro anul trecut

Spedition Transcontinental, o firmă de distribuţie din...

Autor: Bogdan Alecu

27.05.2016, 00:00 561

Spedition Transcontinental, o companie de transport şi distribuţie din Hunedoara controlată de oamenii de de afaceri Ştefan Bibicu şi Mihai Udubasa, a rulat anul trecut afaceri de 45,4 mil. lei (aprox. 10,2 mil. euro), în creştere de la 40,5 mil. lei în 2014. În ceea ce priveşte profitul net al companiei, acesta a urcat de la 0,5 la 0,6 mil. lei anul trecut.

Compania are ca activitate distribuţia de bunuri de larg consum în judeţul Hunedoara şi are peste 1.600 de clienţi activi.

Firma a fost fondată în 1997, când derula un depozit en-gros şi distribuia ţigări, dulciuri şi cafea. “Am muncit, am început să câştigăm contracte de distribuţie iar după zece ani suntem printre cele mai cunoscute firme de distribuţie din judeţ”, spun oficialii companiei. Din 1998 principala activitate a companiei devenea distribuţia de produse alimentare. În prezent compania distribuie în judeţul Hunedoara produsele brandurilor precum Ursus, Nestle, Dr. Oetker, Fuchs, Kandia, Agrana, Parmalat, Cargill, Apemin Tuşnad, Dobrogea, Phoenix, Pan Food, Julius Meinl, Rubin King, Interbrands şi altele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO