Companii

Sphera Group: Implementarea în totalitate a planului de dezvoltare pe piaţa din Italia este incertă. Criza generată de coronavirus va afecta negativ operaţiunile şi rezultatele noastre din acest an

Sphera Group: Implementarea în totalitate a planului de...

Autor: Roxana Rosu

12.03.2020, 09:22 296

Sphera Franchise Group, operatorul în sistem de franciză al lanţurilor de restaurante KFC, Pizza Hut şi Taco Bell, a anunţat că planurile de extindere pe piaţa de Italia, unde compania are deja 16 restaurante, vor fi impactate de epidemia de coronavirus.

” Grupul Sphera şi-a propus o expansiune importanta a brandului KFC in Italia. In prezent operam 16 restaurante, marea majoritate localizate in partea de nord a ţării, şi plănuim să deschidem alte 9 unităţin cursul acestui an. Criza generata de epidemia de coronavirus va afecta negativ operatiunile si rezultatele noastre din acest an. Suntem in curs de revizuire a proiectiilor pe baza celor mai recente informatii disponibile si vom informa investitorii la momentul oportun”, precizează un anunţ publicat la BVB.

”Ne asteptam la un impact negativ semnificativ asupra operatiunilor noastre curente si de dezvoltare in urmatoarele luni”, se mai arată în comunicat.

Restaurantele operate în Italia contribuie cu aproximativ 10% la vânzările consolidate ale grupului, Sphera precizând că impactul acestei crize este considerat sub control de către managementul companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO