Companii

Starbucks închiriază un spaţiu în Hanul lui Manuc pentru o cafenea la Unirii

Starbucks închiriază un spaţiu în Hanul lui Manuc...

Autor: Cristi Moga

29.08.2014, 00:07 1750

Lanţul american Starbucks, care ieri a ajuns la o reţea de 10 cafenele pe piaţa locală printr-o deschidere la Constanţa, va închiria un spaţiu de circa 400 de metri pătraţi la parterul Hanului lui Manuc din Piaţa Unirii, în centrul Capitalei, unde ar putea inaugura o nouă unitate chiar în toamna acestui an.

Hanul lui Manuc, una dintre clădirile emblematice din istoria naţională, a fost retrocedat în 2007 lui Şerban Canta­cuzino, moştenitorul Cleopatrei Băicoianu, care a redeschis restaurantul din curtea interioară a hanului, în timp ce spaţiile dinspre splaiul Unirii au fost scoase spre închiriere.

Potrivit informaţiilor ZF, Şerban Cantacuzino a ajuns la o înţelegere cu operatorii reţelei de cafenele Starbucks pentru închirierea unui spaţiu în care în prezent funcţionează o altă cafenea, Hanul lui Manuc fiind astăzi situat la intrarea în centrul istoric al Bucureştiului, o zonă cu circa 150 de pub-uri, cafenele şi restaurante.

Reprezentanţii Starbucks şi ai Hanului lui Manuc nu au comentat informaţiile până la închiderea ediţiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO