Companii

Starbucks a închis cafeneaua fanion din Piaţa Romană, amplasată într-o clădire istorică. Oficialii companiei spun că vor redeschide o alta, tot în zonă, dar nu spun unde ori când. Cafeneaua din Piaţa Romană, de la numărul 8, ce măsura 276 mp, plus o terasă de 60 mp, a fost inaugurată în vara lui 2020

Cafeneaua din Piaţa Romană a fost deschisă în iulie 2020 în apropiere de ASE, instituţie vizitată zilnic de mii de studenţi.

Cafeneaua din Piaţa Romană a fost deschisă în iulie 2020 în apropiere de ASE, instituţie vizitată zilnic de mii de studenţi.

Autor: Cristina Roşca

17.01.2023, 16:30 262

Grupul american Starbucks, pre­zent în România în sistem de fran­ciză, prin polonezii de la Amrest, a închis, la mai puţin de trei ani de la inaugurare, cafeneaua din Piaţa Ro­ma­nă, amplasată într-o clă­dire isto­rică. Re­pre­zen­tanţii Amrest spun că urmează să des­chidă o altă cafenea în zonă, dar nu spun unde sau când.

„Cafeneaua Star­bucks din Piaţa Ro­ma­nă a fost în­chisă luna a­ceasta (ia­nuarie 2023), pen­tru a fi redes­chisă într-o nouă lo­ca­ţie tot în aceeaşi zonă, ca par­te din procesul continuu de re­struc­turare. Noul spaţiu îndeplineşte mai bine nevoile noastre. Revenim cu mai multe detalii despre noua deschide­re“, au răspuns ei la solicitarea ZF.

Deschis în iulie 2020, localul din Piaţa Romană, de la numărul 8, mă­sura 276 mp şi avea o terasă de 60 mp. Cafeneaua Starbucks era ampla­sată în inima Capitalei, lângă Academia de Studii Economice din Bucureşti, care este vizitată zilnic de câteva mii de studenţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO