Companii

Startup-ul DRUID, fondat de Liviu Drăgan, a câştigat hackathonul CoCo - cel mai important eveniment de tehnologie conversaţională bazat pe inteligenţă artificială din lume

Startup-ul DRUID, fondat de Liviu Drăgan, a câştigat...

Autor: Roxana Rosu

13.12.2019, 10:01 539

Start-up-ul românesc de tehnologie DRUID, specializat în dezvoltarea de asistenţi virtuali inteligenţi, a câştigat hackathonul Chatbot Summit, cel mai important eveniment de tehnologie conversaţională bazate pe inteligenţă artificială din lume.

La evenimentul de la Berlin au fost peste 5000 de participanţi din 75 de ţări, competiţia din acest an constând în dezvoltarea contra cronometru a unei platforme conversaţionale medicale în care pacienţii discută, îşi fac programări, află detalii despre serviciile medicale.

Echipa Druid, formată din Daniel Bălăceanu, Head of Product Management, Bogdan Pietroiu, CTO şi Cosmin Rădoaică, Data Engineer, au proiectat, dezvoltat şi antrenat chatbotul câştigător în 6 ore.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO