Companii

Startup-ul LifeBox, fondat de Radu Bălăceanu, Florin Scarlat şi Lukasz Kuzniar, investeşte peste 900.000 de euro într-o nouă unitate de producţie, în complexul Apaca din Bucureşti

Startup-ul LifeBox, fondat de Radu Bălăceanu, Florin...

Autor: Roxana Rosu

02.12.2021, 11:07 829

Startup-ul LifeBox, activ pe piaţa de healthy food delivery, îşi mută activitatea într-o nouă unitate de producţie, în Complexul Apaca din Bucureşti, pentru care compania a alocat o investiţie totală de peste 900.000 de euro.

Noua locaţie va permite mărirea capacităţii de producţie cu 200%. Noul sediu are o suprafaţă de producţie de 1500 mp, la care se adaugă 500 mp pentru zona de birouri.

LifeBox pregăteşte în fiecare zi 8 tipuri de meniuri, care pot fi comandate zilnic sau în avans pe o perioadă de până la 3 luni în Bucureşti & Ilfov, Cluj & Floreşti şi Oradea.

Strategia de business a startup-ului vizează extinderea serviciilor de livrare şi în alte oraşe şi dezvoltarea conceptului FrissBox, echivalentul LifeBox pe piaţa din Ungaria.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO