Companii

Stay Fit Gym, cu fondul Morphosis Capital ca acţionar, preia Neby Fitness, cu afaceri de 255.000 de euro

Stay Fit Gym, cu fondul Morphosis Capital ca acţionar,...

Autor: Cristina Bellu

01.03.2022, 00:05 173

Neby Fitness a fost creat de Florin Neby, 34 de ani. În 2020, ultimul an pentru care există date publice disponibile, Neby Fitness a avut afaceri de 255.000 de euro, în scădere cu 40% faţă de 2019, şi un număr mediu de 7 angajaţi. 

Stay Fit Gym, al doilea cel mai mare lanţ de săli de fitness din România după numărul de centre deschise, anunţă pre­luarea integrală a Neby Fitness, un centru din zona pieţei Domenii din Bucureşti.

Aceasta este prima tranzacţie de tip M&A realizată de Stay Fit Gym după in­tra­­rea în acţionariatul companiei a fon­du­lui de private equity Morphosis Capital, în de­cem­brie 2021. „Obiectivul nostru co­mun cu Morphosis Capital este ca Stay Fit Gym să se dezvolte accelerat prin des­chi­de­rea de noi centre de fitness atât în Bucu­reşti, cât şi în alte oraşe din România. Pre­lua­rea Neby Fit­ness face parte din planul nos­tru de extin­dere în Capitală, în zone în care exis­tă o nevoie de centre de fitness mo­­derne“, spune Alexandru Lascăr, CEO al Stay Fit Gym.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO