Companii

Ştefan Cherciu, proprietarul ferestrelor QFort: În 2021, vrem să depăşim afaceri de 100 milioane euro

Ştefan Cherciu, proprietar Casa Noastră: Anul acesta este de consolidare şi organizare.

Ştefan Cherciu, proprietar Casa Noastră: Anul acesta este de consolidare şi organizare.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

28.08.2019, 08:00 1047
Producătorul de fe­res­tre Casa Noastră din Craiova, de­ţinut de omul de afaceri Ştefan Cherciu, ţinteşte să sară de 100 mil. euro cifră de afaceri în următorii doi ani. Compania a avut anul trecut un business de circa 66 mil. euro.

„Anul acesta este de con­so­lidare şi organizare, în ur­mă­torii doi ani ne propunem 20% pe an (creştere - n. red.). În 2021, vrem să depăşim 100 de mi­lioane de euro“, spune Ştefan Cherciu.

Casa Noastră a început, în 2019, să livreze produse şi în Spania, ţară care nu se afla în lista de export a companiei pâ­nă acum. Compania, care pro­duce sisteme de uşi şi ferestre din PVC şi geam termo­izo­lant sub brandul QFort, ex­portă produse în Italia, Franţa, Austria, Ger­mania, Belgia şi Olanda.

Anul trecut, Casa Noas­tră şi-a majorat ex­por­turile cu 12% faţă de anul ante­rior, vânzările din­colo de gra­niţe gene­rând circa 230 de milioa­ne de lei (50 mil. euro). Casa Noastră se află în top zece cei mai mari exportatori cu ca­pital pri­vat românesc.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO