Companii

Stefanel închide pe Calea Victoriei şi merge în mall

Autor: Cristi Moga

27.04.2011, 19:14 112

Proprietarii mallului Cotroceni Park din Bucureşti au mai atraspe lista de chiriaşi patru retaileri de fashion, care au închiriatspaţii de 750 de metri pătraţi, respectiv 1% din suprafaţaînchiriabilă a centrului comercial deţinut de compania israelianăAFI Europe. Brandurile noi sunt Damat din Turcia, care a deschisdeja un magazin de 170 mp în mall, retailerul Guess, care vadeschide în mai un magazin de 180 mp, în timp ce în luna iunieurmează a fi deschise alte două magazine noi, operate subbrandurile Stefanel (130 mp) şi U.S. Polo (270 mp), au anunţatreprezentanţii mallului.

Stefanel va deschide în cadrul mallului după ce a decisînchiderea magazinului de pe Calea Victoriei, primul deschis înRomânia în 1991, după ce contractul de închiriere a spaţiului aexpirat după 20 de ani. Cei mai mari chiriaşi ai Cotroceni Parksunt în momentul de faţă hipermarketul Real, cinematograful CinemaCity şi retaileri de îmbrăcăminte precum Inditex, H&M sauC&A. Proiectul a implicat o investiţie de 300 de milioane deeuro şi a fost finalizat în toamna anului 2009.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO