Companii

Stefanel merge în mallul lui Dascălu din Iaşi

Stefanel merge în mallul lui Dascălu din Iaşi

Autor: Cristina Roşca

02.06.2011, 23:51 553

Omul de afaceri Iulian Dascălu, proprietarul reţelei de centrecomerciale Iulius Mall, a mai semnat un contract de închirierepentru proiectul Palas pe care îl construieşte în Iaşi, retailerulde îmbrăcăminte Stefanel urmând să preia un spaţiu de 150 mp încentrul comercial a cărui deschidere este programată pentru finalulacestui an.

Palas Iaşi va face parte dintr-un proiect mixt, care maicuprinde şi hoteluri, clădiri de birouri şi apartamente, investiţiatotală fiind estimată la 260 mil. euro. Printre viitorii chiriaşiai mallului din Palas, care va avea o suprafaţă închiriabilă de47.800 mp, se mai numără Auchan, H&M şi Tommy Hilfiger. PalasMall va avea o suprafaţă închiriabilă de 47.800 mp şi va cuprinde118 magazine, food court cu 1.000 locuri, cinema multiplex,cafenele, restaurante cu specific internaţional, department stores,zone de joacă pentru copii şi variate posibilităţi deentertainment.

Stefanel va deschide un magazin în cadrul mallului lui Dascăludupă ce anul acesta a mai deschis o unitate şi în Cotroceni Park,dar a decis să închidă magazinul de pe Calea Victoriei, primuldeschis în România în 1991, după ce contractul de închiriere aspaţiului a expirat după 20 de ani.

Cu unsprezece magazine în prezent, Stefanel are vânzări anualeîn jurul a 5,5 milioane de euro în România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO