Companii

Stefano Albarosa, Cefin Trucks: Ne aşteptăm ca implementarea PNRR din 2023 să susţină vânzările de camioane de construcţii. România este cea mai mare piaţă pentru Ford Trucks din afara Turciei. Am livrat de la debut un total de 3.000 de camioane către 700 de clienţi

Stefano Albarosa, CEO, Cefin Trucks, importatorul camioanelor Ford Trucks: Am avut vânzări de circa 1.000 de unităţi de camioane rulate în acest an, creştere de 25% faţă de 2021.

Stefano Albarosa, CEO, Cefin Trucks, importatorul camioanelor Ford Trucks: Am avut vânzări de circa 1.000 de unităţi de camioane rulate în acest an, creştere de 25% faţă de 2021.

Autor: Bogdan Alecu

28.11.2022, 19:00 263

Demararea de noi proiecte de infrastructură va susţine în continuare cererea de camioane de construcţii, în timp ce exporturile vor menţine cererea de camioane de transport internaţional.

„În 2023 implementarea PNRR va declanşa investiţii noi şi volumul mare al acestora reprezintă un driver pentru camioane. Volumele pentru camioane destinate transportului internaţional vor rămâne constante în piaţă şi va creşte cererea pentru cele de construcţii în 2023. 2023 va fi un nou an de creştere economică“, a explicat Stefano Albarosa, CEO, Cefin Trucks, importatorul camioanelor Ford Trucks pe piaţa locală.

Ford Trucks este parte a Ford Otosan, compania care deţine şi uzina de la Craiova, pe care a preluat-o oficial în luna iulie a acestui an.

În cazul Ford Trucks, din vânzări 40% reprezintă cele pentru contrucţii, 30% cele specializate  şi 30% cele pentru transport internaţional. Nu eram competitivi înainte pentru că nu era dezvoltată reţeaua în Vest, însă acum este şi mizăm pe creştere.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO