Companii

Studioul inSIGN, membru al Noblesse Group, a fost ales să realizeze noul concept de design interior al hotelului Radisson Blu de pe Calea Victoriei din Bucureşti

Studioul inSIGN, membru al Noblesse Group, a fost ales...

Autor: Robert Manea

26.09.2019, 17:34 313

Studioul inSIGN, membru al grupului internaţional Noblesse- unul dintre cei mari retaileri de mobilă de lux de pe plan local - a fost selectat de proprietarul clădirii în care funcţionează hotelul Radisson Blu Bucureşti să dezvolte conceptul de design interior al hotelului de pe Calea Victoriei, potrivit unui comunicat de presă.

Alegerea studioului pentru dezvoltarea proiectul de design interior pentru hotelul Radisson Blu s-a făcut în urma unei preselecţii, în care inSIGN a fost în competiţie cu studiouri naţionale, dar şi cu companii internaţionale.

Echipa inSIGN a câştigat preselecţia, printre criteriile de selecţie fiind şi ideile prezentate, calităţii proiectării 3D, dar şi portofoliului companiei.

„Acceptarea companiei noastre ca şi studio de design interior pentru lanţul hotelier Radisson Blu este o recunoaştere a competenţelor creative şi tehnice pe care le-am dezvoltat de-a lungul timpului, ajungând la un nivel comparabil cu al marilor studiouri internaţionale.” a afirmat Loredana Preda, CEO Noblesse Group International.

inSIGN a finalizat etapa de dezvoltare şi implementare a conceptului pentru cameră, amenajând inclusiv 2 modele de referinţă pentru camerele mok-up. Tematica acestor camere de hotel porneşte de la stilul contemporan cu accente luxury. Elementele vizuale precum fototapetul ca background pentru pat sunt obţinute din fotografii realizate în Bucureşti ce formează chipul unei femei stilizate. 

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO