Companii

Studiu Bookster: Companiile mici sunt mai dispuse să îşi readucă angajaţii la birou. Mai bine de o treime dintre jucătorii mari aleg work from home 100%

Studiu Bookster: Companiile mici sunt mai dispuse să...

Autor: Cristina Roşca

15.08.2020, 14:39 420

♦ Dintre cele 800 de companii din România chestionate de biblioteca pentru corporatişti Bookster, doar 15,3% au răspuns că revin cu toţi salariaţii la birou ♦ Studiul vine în contextul în care Bookster livrează angajaţilor cărţi la birou ♦ În perioada pandemiei compania a început să livreze şi acasă.

Mai bine de jumătate (53,2%) dintre cele 800 de companii analizate de bi­blio­teca pentru corporatişti Bookster spun că în perioada următoare aleg va­rianta întoarcerii parţiale la birou, într-un sistem de ture prin rotaţie a angaja­ţi­lor sau întoarcerea pe bază de volun­tariat a unui număr limitat de angajaţi.

Astfel, doar 15% dintre companii anunţă că toţi salariaţii revin la muncă, în timp ce restul de peste 30% aleg să func­ţio­neze în continuare complet în sistem work from home. Se remarcă însă dife­ren­ţe între diferite tipuri de companii. Astfel, firmele mici par cele mai dispuse să îşi readucă salariaţii la birou, pe când ju­cătorii mari, cu mulţi angajaţi, sunt mai sceptici. Mai bine de o treime dintre jucătorii mari aleg work from home 100%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO