Companii

Subway a deschis un nou magazin în Capitală, în Drumul Taberei

Subway a deschis un nou magazin în Capitală, în Drumul...

Autor: Ioana David

08.04.2015, 15:49 2249

Lanţul american Subway a deschis un nou restaurant în Drumul Taberei ajungând la o reţea de 12 unităţi în Capitală. Restaurantul este situat pe strada Braşov din cartierul Drumul Taberei, iar proprietarul francizei, Ciprian Simoiu, mai deţine unul dintre restaurantele reţelei în Sun Plaza. Restaurantul va avea pentru început o echipă formată din 7 angajaţi, ce îşi vor desfăşura activitatea într-un spaţiu cu o suprafaţă de 92 mp.

La începutul săptămânii, Subway a anunţat că a deschis o nouă unitate în Braşov, în centrul comercial Coresi Shopping ResortBraşovul este al 3-lea oraş adăugat pe harta Subway în 2015, proprietarul francizei fiind un antreprenor în vârstă de 23 de ani. Restaurantul Subway are o echipă formată din 15 angajaţi.

Subway este prezent pe piaţa din România din 2012, când a fost deschis primul restaurant în Bucureşti, şi are în prezent unităţi în Alba Iulia, Bucureşti, Cluj, Timişoara, Iaşi, Constanţa, Ploieşti, Piteşti, Suceava, Sibiu, Oradea şi Braşov.

Subway are cea mai mare reţea de restaurante din lume, însumând 43.579 de unităţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO