Companii

Succes: Motorul de căutare pentru industria globală de stomatologie dezvoltat de startup-ul clujean Gumzzz, a fost evaluat la 2 milioane de euro

Succes: Motorul de căutare pentru industria globală de...

Autor: Dorin Oancea

19.05.2020, 10:07 94

Motorul de căutare pentru industria globală de stomatologie dezvoltat de startup-ul clujean Gumzzz a atras, la mai puţin de două luni de când poate fi accesat online, încă o investiţie de 100.000 de euro, fiind evaluat acum la 2 milioane de euro. 

La finalul lunii martie, Gumzzz a anunţat o primă investiţie de 100.000 de euro făcută de angel investor-ul Stelian Bogza, co-fondator al BenefitOnline. Cel de-al doilea investitor este Cristian Petri, fondatorul Oral Design Lab & Clinic.

Pentru anul acesta, compania pregăteşte o ultimă rundă de investiţie seed, estimând că la începutul anului 2021 să ridice o rundă de Seria A.

În perioada de prelansare a platformei, Gumzzz a înregistrat peste 1500 de utilizatori din toata ţara, interesaţi să îşi programeze următoarea vizită la un medic stomatolog, prin intermediul acesteia.

Gumzzz se adresează pacienţilor şi cabinetelor, respectiv clinicilor stomatologice, concentrându-se pe îmbunătăţirea procesului de selecţie a serviciilor medicale, dar şi pe oferirea de soluţii cu privire la asigurări medicale dentare şi finanţare pentru pacienţi, facilităţi pe care intenţionează să le introducă în perioada următoare.

În prezent sunt listate 27 de clinici şi cabinete stomatologice din 13 oraşe ale României: Arad, Baia Mare, Bucureşti, Cisnădie, Constanţa, Craiova, Timişoara, Cluj-Napoca, Iaşi, Oradea, Sighetul Marmaţiei, Turda şi Zalău.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO