Companii

Superbet îşi întăreşte echipa de top management: Adrian Comăneci, fost CFO al gigantului american Mars pe cinci pieţe, devine group commercial finance director

Adrian Comăneci a plecat prima dată din ţară pe termen lung în 2016, când a devenit CFO al Mars Italia.

Adrian Comăneci a plecat prima dată din ţară pe termen lung în 2016, când a devenit CFO al Mars Italia.

Autor: Cristina Roşca

06.10.2021, 11:30 479

Grupul Superbet, activ pe piaţa de pariuri sportive şi gaming, a recrutat în 2021 patru manageri români care vin de la companii precum Mars, Olx, McKinsey şi Adobe.

Executivul român Adrian Comăneci (40 de ani) a fost recrutat de Superbet pe poziţia de group commercial finance director. Până recent, el a fost CFO pentru grupul american Mars pe cinci pieţe -  Irlanda, Suedia, Danemarca, Nor­vegia şi Finlanda -, locuind în nordul Europei.

Astfel, această numire reprezintă revenirea acasă pentru Adrian Comăneci, care a plecat prima dată din ţară pe termen lung în 2016, când a devenit CFO al Mars Italia.

„Consider că experienţa pe care am acumulat-o în mediul interna­ţional, pe pieţe extrem de diferite, se completează foarte bine cu viziunea de expansiune internaţională a Superbet“, a declarat Comăneci.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO