Companii

Surpriză. Razvan Nicolescu pleacă de la Deloitte după 6 ani în funcţia de partener şi lider pentru Europa Centrală responsabil de industria gazelor naturale şi petrolului: Am ales să urmez alte provocari în cariera profesională

Surpriză. Razvan Nicolescu pleacă de la Deloitte după...

Autor: Cristina Bellu

26.04.2021, 13:44 2149

Razvan Nicolescu pleacă din cadrul companiei de consultanţă şi audit Deloitte, după un mandat de şase ani şi trei luni în funcţia de partener şi lider pentru Europa Centrală responsabil de industria gazelor naturale, petrolului şi produselor chimice.

“După 75 de luni de minunată experienţă profesională în cadrul Deloitte, cea mai mare firma de servicii profesionale din lume, am ales sa urmez alte provocari in cariera profesionala”, anunţă Razvan Nicolescu într-o postare pe contul personal de Facebook. 

El menţionează că îşi propune să ajute antreprenorii şi companiile locale să se transforme şi să beneficieze de tranziţia energetică, înfiinţând în acest sens Asociatia pentru Energie Curata si lupta impotriva Schimbarilor Climatice.

“Imi propun sa ajut firme romanesti si antreprenori locali sa se transforme si sa beneficieze de tranzitia energetica. Vreau sa fac din Asociatia pentru Energie Curata si lupta impotriva Schimbarilor Climatice una dintre cele mai cunoscute si eficiente la nivel national si regional”, spune Razvan Nicolescu.

Răzvan Nicolescu s-a alăturat Deloitte în 2015 şi a devenit în scurt timp lider al industriei de energie şi resurse naturale pentru România, oferind direcţii strategice şi facilitând colaborarea dintre zeci de experţi ai Deloitte România specializaţi în această industrie esenţială.

“Las in urma mea la Deloitte cea mai buna echipa de consultanta pe zona de energie si resurse din Romania, o echipa condusa de colegul si prietenul meu Sorin Elisei. Sunt convins ca vor avea in continuare succesul pe care il merita. In ceea de ma priveste : it is time for action!”, încheie Razvan Nicolescu postarea.

Înainte de a se alătura Deloitte, Răzvan Nicolescu a ocupat poziţiile de Director de Reglementare la OMV Petrom (2008-2014) şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al Agenţiei Europene de Reglementare în Energie, ataşat al României la Uniunea Europeană pe probleme de energie (2009-2015).

În perioada martie-decembrie 2014 a deţinut funcţia de ministru al Energiei, fără a fi membru al unui partid politic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO