Companii

„Switch de personal“. Firmele care au nevoie de angajaţi preiau oameni de la cei care au închis businessul sau şi-au redus activitatea

„Switch de personal“. Firmele care au nevoie de angajaţi preiau oameni de la cei care au închis businessul sau şi-au redus activitatea

Ieri erau peste un milion de contracte de muncă cu activitatea suspendată şi alte 200.000 de contracte cu activitatea încetată, după cum arată informaţiile de la Ministerul Muncii.

Autor: Miruna Diaconu

10.04.2020, 16:55 1087

 Zentiva, Profi, Kaufland sau operatorul de call-centere CGS România au nevoie de noi angajaţi care să susţină businessuri în creştere, iar printre soluţiile aplicate în procesul de recrutare se numără şi preluarea unor angajaţi de la alte companii care şi-au restrâns pentru moment activitatea.

„Preluăm angajaţi pentru că noi vrem să creştem în continuare, vrem să deschidem magazine. Numărul de angajaţi pe care îi putem absorbi este de ordinul miilor, vrem să angajăm oameni pe termen lung“, spune Gabriel Pâslaru, PR manager, Profi, la solicitarea ZF.

Reţeaua de magazine Profi, unul dintre cei mai mare angajatori din România,  se află în dis­cuţii cu mai mulţi retaileri nealimentari pentru preluarea unor angajaţi disponibilizaţi de aceştia din cauza epidemiei de COVID-19, com­pania urmând să extindă lista firmelor eligibile.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO