Companii

Synevo România: Suntem într-o etapă de extindere teritorială, vrem să acoperim toate judeţele ţării

Synevo România: Suntem într-o etapă de extindere...

Autor: Mirabela Tiron

25.07.2018, 00:05 1575

Synevo România, unul din cei mai mari jucători de pe piaţa de analize medicale, a ajuns la 16 laboratoare şi 90 de centre de recoltare în 26 de judeţe din ţară, potrivit datelor transmise de oficialii companiei către ZF.

„Synevo România este într-o etapă de extindere teritorială pentru a îmbunătăţi acce­sul pacienţilor la servicii de laborator performante, uti­lizând tehnologii de ulti­mă generaţie. Deschi­dem centre de recoltare atât în oraşele în care avem laboratoare, cât şi în ce­lelalte. În funcţie de com­plexitatea testelor, pro­bele sunt procesate în labo­ratoarele Synevo din ţară sau în labo­ratorul central Synevo de lângă Bucu­resti (...). Centralizarea opera­ţiu­nilor în câteva laboratoare regionale asigură o mai mare specializare în teste avansate, îmbunătăţind şi controlul costurilor de producţie. Nu în ultimul rând, accesul la personal medical specializat este mai facil în centrele medicale din oraşele mari“, a declarat pentru ZF Laurenţiu Luca, directorul general al Synevo.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO