Companii

Synevo s-a extins cu 11 centre de recoltare în acest an. „Mergem şi în oraşele mici şi medii“

Synevo activează în 11 judeţe, în timp ce în Bucureşti există două laboratoare

Synevo activează în 11 judeţe, în timp ce în Bucureşti există două laboratoare

Autor: Georgiana Mihalache

23.11.2016, 00:05 1543

Synevo România, reţeaua de labo­ra­toare care face parte din grupul suedez de servicii medicale private Medicover, cu afaceri de 156 de milioane de lei anul tre­cut, a deschis în acest an 11 centre de re­coltare şi a ajuns la un total de 67 de astfel de unităţi la nivel naţional, potrivit da­telor transmise de companie. Nu­mărul de laboratoare a rămas constant, la 16 centre.

„Cea mai mare parte a veniturilor realizate de Synevo provin din analize de laborator efectuate pentru pacienţi privaţi din România sau pentru pacienţi din ţările din regiune. Modelul de business al companiei Synevo se ba­zează pe analizele de laborator oferite pa­cienţilor privaţi. Acesta este motivul pentru care deschidem centre de re­coltare şi în oraşele medii şi mici“, a spus Irina Cluve, manager de comunicare în cadrul Synevo.

În România, Synevo activează în 11 judeţe, în timp ce în Bucureşti există două laboratoare, iar pentru toate uni­tăţile există contracte cu Casele de Asigurări de Sănătate pentru a deconta serviciile oferite pacienţilor.

„În anul 2015, Synevo a făcut in­ves­tigaţii de labor

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO