Companii

Taffo, un constructor din Baia Mare cu afaceri de 30 mil. lei: Evoluţia pieţei construcţiilor într-o ţară aflată în dezvoltare trebuie să fie pozitivă. În prezent, Taffo are 11 şantiere deschise

Antreprenori locali

Remus Fodo (stânga), Mihai Filip (mijloc) şi Marian Ţapu sunt acţionarii Taffo.
Printre proiectele din portofoliul Taffo, potrivit site-ului de prezentare a companiei, se regăsesc hale de producţie pentru producătorul de mobilă Aramis Invest din Baia Mare (foto), fabrica de parchet Karelia Upofloor din Satulung, judeţul Maramureş, şi staţia de sortare deşeuri Avril din Malovăţ, judeţul Mehedinţi.

Remus Fodo (stânga), Mihai Filip (mijloc) şi Marian Ţapu sunt acţionarii Taffo. Printre proiectele din portofoliul Taffo, potrivit site-ului de prezentare a companiei, se regăsesc hale de producţie pentru producătorul de mobilă Aramis Invest din Baia Mare (foto), fabrica de parchet Karelia Upofloor din Satulung, judeţul Maramureş, şi staţia de sortare deşeuri Avril din Malovăţ, judeţul Mehedinţi.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

13.10.2021, 16:30 1066

Compania este deţinută de trei asociaţi: Marian Ţapu (implicat în proiectare, concepţie, consultanţă), Mihai Filip (director general) şi Remus Fodor (director tehnic).

Taffo, o companie de construcţii din Baia Mare deţinută de trei acţionari, se aşteaptă la o cifră de afaceri cu 70% mai mare în 2021 faţă de anul trecut, pe baza şantierelor pe care le are în derulare în prezent.

„Anul 2021 este unul de creştere, proiectele aflate în stand-by în 2020 au revenit, iar creşterea preţurilor la materiale ne face să căutăm soluţii şi mai eficiente în proiectare şi execuţie, soluţii care se reflectă în rezultatul final. Am depăşit cifra de afaceri pe anul trecut, estimăm o creştere de 70%“, spune Marian Ţapu, unul dintre acţionarii Taffo.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO