Companii

Tagor va finaliza în decembrie 76 de locuinţe în Pipera, parte a unui proiect de 600 de unităţi

Tagor va finaliza în decembrie 76 de locuinţe în...

Autor: Cristina Cuncea

16.10.2014, 00:00 566

Prima fază a proiectului se apropie de finalizarea construcţiei a 76 de apartamente, cu termen de predare decembrie 2014, cu un parc privat de 1.300 de metri pătraţi pentru activităţi sportive şi de agrement în aer liber, se arată într-un comunicat al dezvoltatorului.

Compania investeşte în România în parteneriat cu fondul de investiţii Patron Capital, înregistrat în Marea Britanie, cu active de peste două miliarde de euro. Fondul a strâns anul trecut al patrulea vehicul de investiţii, cu un capital de 850 de milioane de euro. Pe lângă proiectul din Pipera, cei doi investitori au în dezvoltare proiecte în apropiere de Bucureşti (la Bragadiru), la Timişoara şi Arad, şi mai deţin terenuri în Bucureşti.

Până în prezent compania a finalizat două blocuri în Adora Urban Village din Bragadiru, care ar urma să cuprindă 12 blocuri. Mai mult de jumătate din apartamentele din complex (40 din 74) au fost vândute, potrivit datelor comunicate anterior de Tagor. De asemenea, dezvoltatorul aproape a finalizat primul bloc de locuinţe din proiectul Adora Park din Arad, totalizând 107 locuinţe, investiţie de 5,5 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO