Companii

Tarom a ajuns în aprilie la 25 de curse charter pe săptămână, record al lunii pentru transportator. „Cursele charter reprezintă o alternativă perfectă“

Traficul pe cele mai mari aeroporturi din ţară a scăzut cu 70% anul trecut, iar începutul de an 2021 a continuat cu scăderi semnificative pe piaţa aeriană.

Traficul pe cele mai mari aeroporturi din ţară a scăzut cu 70% anul trecut, iar începutul de an 2021 a continuat cu scăderi semnificative pe piaţa aeriană.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

09.05.2021, 11:10 541

♦ Pentru vară, Tarom se aşteaptă ca numărul charterelor să ajungă chiar la 50 de curse (rotaţii) săptămânal ♦ Cele mai populare destinaţii pentru vara anului 2021 sunt Hurghada, Sharm el-Sheikh, Maldive, Antalya, Grecia, Madeira şi Mombasa.

Cursele charter sunt soluţia sal­va­toare pentru turism în condiţiile actuale, iar luna aprilie a acestui an a adus un record în ceea ce priveşte acest tip de zboruri, este constatarea Tarom, compania naţională de transport aerian.

„Ţinând cont de condiţiile actuale, cursele charter reprezintă o alternativă perfectă pentru zborurile turistice: condiţii safe (sigure – trad.) de călătorie, timp de zbor mai scurt decât în cazul unui zbor cu escală, abordarea unor destinaţii noi, pachete turistice foarte accesibile. În luna aprilie a anului 2021 a fost un peak (vârf – trad.) de curse considerabil în comparaţie cu o perioadă similară din oricare alt an, focusul fiind pe Egipt, ca singura alternativă turistică în această perioadă. În luna aprilie am avut minimum două curse către/ dinspre Egipt zilnic“, spun reprezentanţii Tarom.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO