Tarom lasă loc liber companiilor low-cost şi renunţă la patru rute de pe aeroportul din Iaşi. Reprezentanţii aeroportului: Vom încerca să menţinem rutele, discutăm cu alţi operatori aerieni

Secțiune susținută de Medlife Logo

20 mar 2017 Autor: Mădălina Panaete

Compania de stat Tarom va renunţa la unele rute de pe aeroportul din Iaşi, ca urmare a faptului că flota companiei s-a redus cu două aeronave la finalul anului trecut.

Operatorul nu a oferit însă detalii în comunicatul de presă transmis nici despre rutele la care renunţă, nici despre momentul în care zborurile vor înceta. Din ultimele informaţii transmise de compania aeriană către aeroportul din Iaşi, zborurile afectate vor fi şi către Roma, München, Madrid şi Torino. Tarom operează în prezent zboruri de pe aeroportul din Iaşi spre München, Madrid, Tel Aviv, Londra Luton, Torino, Bologna şi Roma, conform infor­maţiilor de pe site-ul companiei.

Spre Londra Luton şi Roma operează zbo­ruri şi operatorii low-cost Wizz Air şi Blue Air, care şi-au adjudecat pri­me­le două locuri în sec­torul zborurilor aerie­ne local. De asemenea, spre Bo­logna şi Tel Aviv ope­rează zboruri şi Wizz Air, conform site-ului aero­portului Iaşi. Astfel, aero­portul din Iaşi riscă să rămână fără zboruri că­tre două oraşe importante europene şi anume Madrid şi München.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 20.03.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
tarom
, aeronave
, zboruri
, aeroport
, Iasi
, companii de stat
, airbus
, destinatii
, companie aeriana
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide