Companii

Tarom: Pasagerii vor putea transporta gratuit echipamente sportive de iarnă

Tarom: Pasagerii vor putea transporta gratuit echipamente sportive de iarnă

Foto: Catalin Abagiu

Autor: Mirabela Tiron

15.10.2012, 14:08 979

Compania aeriană de stat Tarom oferă pasagerilor în perioada 28 octombrie-31 martie anul viitor posibilitatea de-a transporta gratuit echipamentele sportive de iarnă, în limita a 23 de kilograme.

"Pentru iubitorii sporturilor de iarnă, Tarom oferă transportul gratuit al unui excedent de bagaj de 23 kilograme, reprezentând echipamente de ski şi snowboard, pentru pasagerii care călătoresc între România sau Moldova (Chişinău) şi Viena, Lyon, Munchen şi Sofia", potrivit oficialilor companiei.

Echipamentul sportiv de iarnă constă în: o pereche de schiuri, o pereche de clăpari şi o pereche de beţe sau o placă de snowboard şi o pereche de clăpari.

Cele 23 kilograme de echipamente sportive transportate gratuit se adaugă, astfel, celor 23 kilograme al căror transport este asigurat de Tarom fiecărui pasager care călătoreşte la clasa economic, fără a i se percepe taxe suplimentare..

"Acceptarea gratuită a acestor echipamente sportive se va face în limita capacităţii disponibile, în funcţie de tipul de avion".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO