Companii

Tarom redeschide cursa sezonieră Bucureşti - Nisa

Tarom redeschide cursa sezonieră Bucureşti - Nisa

Autor: Ioan Dornescu

15.04.2013, 00:02 181

Compania aeriană Tarom redeschide cursa Bucureşti - Nisa - Bucureşti, la preţuri începând de la 185 euro pentru un bilet dus - întors, cu toate taxele incluse. Cursa va fi operată cu aeronave de tip Boeing 737, în perioada 30 mai - 29 septembrie 2013, în zilele de joi şi duminică. Compania precizează că pentru tariful de 185 euro locurile sunt limitate.

„Cursa Bucureşti - Nisa- Bucureşti revine în programul de vară al companiei Tarom. (...) Nisa este unul dintre oraşele preferate ale celor ce iubesc soarele, marea, istoria şi distracţia“, a declarat într-un comunicat Christian Heinzmann, directorul general executiv al companiei.

La Tarom, în preţul biletului de avion este inclus şi transportul gratuit al bagajelor având o greutate totală de 33 de kg: 23 kg în cală şi 10 kg în cabină, arată compania. Aproximativ 20.000 de turişti români se cazează în fiecare an în hotelurile de pe Coasta de Azur, potrivit reprezentanţilor autorităţii locale de turism, iar în zonă au reşedinţa în jur de 1.000 de români.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO