Companii

Tarom spune că merge înainte cu planul de restructurare: De la începutul anului peste 200 de angajaţi au plecat din companie. Anul trecut, compania a înregistrat un număr total de 1,5 milioane de pasageri şi venituri de 130 milioane euro

Tarom spune că merge înainte cu planul de...

Autor: Miruna Diaconu

03.02.2022, 17:30 188

Tarom continuă planul de restructurare, iar în doar o lună de la începutul acestui an au fost disponibilizaţi peste 200 de persoane, având în prezent 1.295 de angajaţi, con­form reprezentanţilor companiei.

„La începutul acestui an, în cadrul companiei activau 1.530 de angajaţi. De atunci, numărul acestora a scăzut la 1.295. Organigrama viitoare prevede un număr total de 1.316 posturi şi a fost concepută pentru a corespunde volu­mu­lui de activitate estimat pentru anii următori şi pentru a asi­gura o distribuire eficientă a activităţilor la nivelul com­pa­niei. Aceasta înseamnă că unele dintre posturile existente în vechea organigramă sunt prevăzute a fi desfiinţate, ne­mai­fiind necesare pentru activitatea restructurată a com­paniei“, spun reprezentanţii companiei Tarom.

Noua organigramă a operatorului aerian prevede noi lo­curi de muncă în cadrul companiei faţă de numărul actual, datorită estimărilor privind traficul în creştere, însă acestea re­pre­zintă poziţii noi, care nu se regăseau în structura ante­rioară a companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO