Companii

Tatian Diaconu, dezvoltatorul imobiliar Ceetrus: Braşovul are nevoie de investiţii puternice în tot ceea ce înseamnă infrastructură. Grupul francez a deschisprimul hotel din zonă, o investiţie de 16 mil. euro

Noua destinaţie hotelieră - Qosmo - este dezvoltată pe o suprafaţă de  peste 12.000 mp  cu o investiţie totală care se ridică la 16 milioane de euro.

Noua destinaţie hotelieră - Qosmo - este dezvoltată pe o suprafaţă de peste 12.000 mp cu o investiţie totală care se ridică la 16 milioane de euro.

Autor: Bogdan Alecu

01.07.2021, 18:00 442

Potenţialul turistic al unui oraş este maximizat doar dacă investiţiile în infrastructură accelerează, astfel încât nu este nevoie doar de drumuri sau căi ferate, ci şi de aeroport sau noi hoteluri.

„Pentru a promova Braşovul ca destinaţie turistică este necesară dezvoltarea infrastructurii generale. Salutăm venirea aeroportului. Va fi un mare boost pentru Braşov. Am realizat un studiu în urmă cu patru ani iar acesta a scos în evidenţă că Braşovul are nevoie de cazare cu 1.000 de paturi în segmentul de 4 şi 5 stele. Industria hotelurilor nu este una afectată de Airbnb. Acum sperăm să vină mai mulţi investitori“, a spus Tatian Diaconu,  CEO Ceetrus România.

Anul viitor în Braşov se va inaugura aeroportul din Ghimbav, iar în ceea ce priveşte infrastructura rutieră deja sunt planuri avansate pentru autostrăzile Sibiu-Făgăraş şi Făgăraş-Cristian pentru a lega Braşovul de rutele europene.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO