Companii

TBI Bank donează 250.000 de lei pentru nevoile sistemului medical în contextul pandemiei de COVID-19

TBI Bank donează 250.000 de lei pentru nevoile...

Autor: Roxana Rosu

27.03.2020, 12:19 87

TBI Bank, bancă activă în România şi Bulgaria, donează 250.000 de lei pentru nevoile sistemului medical în contextul pandemiei de COVID-19 şi va furniza echipamente specifice instituţiilor care au nevoie.

”În vremuri ca acestea ne bazăm pe adevăraţii eroi care lucrează zi şi noapte în spitale pentru binele societăţii. Angajaţii din sistemul medical poartă o greutate enormă pe umerii lor – noi, cei de la TBI Bank, putem doar spera că donaţia noastră umilă îi va ajuta”, spune Petr Baron, CEO TBI.

Banca vrea să se asigure că fondurile vor avea impact, astfel că va furniza echipamente specifice instituţiilor în nevoie.

În contextul pandemiei cu COVID-19, banca a luat toate măsurile pentru a asigura un mediu sigur pentru clienţi şi angajaţi, inclusiv furnizarea de dezinfectanţi, activarea procedurii de lucru de acasă pentru angajaţii unde acest lucru este posibil şi orare diferite pentru echipele din sediile centrale care nu pot lucra de acasă.

Totodată, TBI Bank dezinfectează cu regularitate birourile şi sucursalele, respectând măsurile stabilite de autorităţile abilitate, şi recomandă clienţilor să utilizeze canalele digitale disponibile în interacţiunea cu banca.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO