Companii

TBI Credit s-a aliat cu platforma e-commerce ContentSpeed pentru plata în rate a achiziţiilor făcute

TBI Credit s-a aliat cu platforma e-commerce ContentSpeed...

Autor: Roxana Rosu

03.10.2018, 12:11 207

Peste 650 de magazine online vor oferi clienţilor posibilitatea de a plăti cumpărăturile în rate, în baza unui parteneriat între TBI Credit, parte a TBI Bank, şi platforma eCommerce ContentSpeed pentru implementarea unei soluţii digitale. 

Magazinele online care folosesc platforma ContentSpeed vor putea integra soluţia digitală de finanţare TBI Credit direct pe site-ul lor, astfel încât clienţii vor avea posibilitatea de a plăti produsele în rate. Procesul de acordare online a împrumutului pentru valoarea coşului de cumpărături este disponibil non-stop. Clienţii sunt identificaţi printr-un scurt apel video, iar toate documentele sunt semnate electronic, procesul necesitând cel mult 10 minute.

„Indiferent de unde cumpără online, consumatorii vor metode tot mai simple şi accesibile de a face cumpărăturile, rapid şi sigur, inclusiv cu plata în rate atunci când nu dispun de fonduri suficiente. De aceea, soluţia de finanţare digitală din portofoliul TBI Credit este menită să ajute orice comerciant online, indiferent de domeniul de activitate sau de dimensiuni, să ţină pasul cu schimbările din segmentul comerţului online din România şi să-şi crească potenţialul de vânzări prin plata în rate. Colaborarea cu ContentSpeed va consolida oferta de produse în rândul magazinelor online şi a consumatorilor”, a declarat Kostas Tovil, Senior Vice President e-Commerce, TBI Bank.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO