Companii

Telus International: Vrem să ajungem la mii de angajaţi în România. Şi ce dacă cresc salariile? Unde mai găseşti angajaţi calificaţi, vorbitori de limbi străine?

Jeffrey Puritt, preşedinte & CEO al Telus International

Jeffrey Puritt, preşedinte & CEO al Telus International

Autor: Adelina Mihai

06.06.2016, 00:07 4256

România este o destinaţie bună pentru investitorii din zona serviciilor de externalizare, chiar dacă rădăcinile acestei industrii se bazează pe „exploatarea“ diferenţelor de salarii obţinute de angajaţii din economiile dezvoltate versus cele ale angajaţilor de pe pieţele emergente, este de părere Jeffrey Puritt, preşe­dinte & CEO al Telus Inter­national, un furnizor canadian de servicii de externalizare care are 22.000 de angajaţi la nivel global.

„Avem peste 900 de anga­jaţi în România şi vom depăşi pragul de 1.000 de salariaţi până la finalul anului. Deja suntem aproape de acest nivel şi suntem doar în iunie. Unul dintre motivele principale pen­tru care am venit în Ro­mânia a fost acela că sunt 4,7 milioane de vorbitori fluenţi în limba franceză. (...) Pla­nurile noastre sunt de extindere în România, vrem să ajungem la mii de angajaţi aici“, a spus Jeffrey Puritt.

În prezent, Telus International are birouri în Bucureşti şi în Craiova. Angajaţii din Capitală s-au mutat recent dintr-o clădire de birouri din Pipera în complexul AFI Park 3, unde Telus a închiriat 5 etaje (pe o suprafaţă de 5.200 mp), iar oficialii companiei tocmai au încheiat un contract pentru închirierea unui etaj şi în clădirea AFI Park 4 (2.700).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO