Companii

TeraPlast se aşteaptă la un boom al cererii dacă semnează cu retailerii pentru furnizarea de ambalaje biodegradabile

TeraPlast se aşteaptă la un boom al cererii dacă...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

02.05.2022, 08:00 3064

Grupul TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcţii, se aşteaptă la o creştere a cererii pentru divizia recent lansată de ambalaje, potrivit celui mai recent raport financiar publicat la Bursa de Valori Bucureşti.

„TeraBio Pack a demarat producţia de ambalaje biodegradabile la finalul anului trecut, volumele sunt în creştere constantă, dar o majorare semnificativă a producţiei este aşteptată după finalizarea licitaţiilor de achiziţii ale marilor lanţuri de magazine. Produsele acestei divizii sunt în curs de omologare la mari clienţi, care vor genera comenzi considerabile după încheierea acestor proceduri necesare“, se arată în raport.

Divizia de ambalaje flexibile TeraBio Pack a generat în primul trimestru din 2022 o cifră de afaceri de 9,6 mi­lioane de lei şi pierderi operaţionale inerente începutului de activitate în valoare de 2,57 milioane de lei. TeraPlast a făcut investiţii de 12 milioane de euro pentru producţia de ambalaje.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO